Autorijschool Drive
"Met zelfvertrouwen de weg op!"

Introductie

Inleiding:
"De beste manier om een rijschool te beoordelen is door te luisteren naar de ervaringen van de leerlingen die daar hun opleiding hebben gevolgd. In de volgende reviews delen echte leerlingen hun persoonlijke ervaringen met Rijschool Drive. Deze inzichten geven een waardevolle kijk op wat je kunt verwachten en helpen toekomstige leerlingen bij het maken van een weloverwogen keuze.
Lees verder om meer te weten te komen over de sterke punten en mogelijkheden van deze rijschool, zoals beschreven door degenen die er echt hebben geleerd."


ReviewsLisa:

Kamal van Autorijschool Drive is geweldig!
Hij was geduldig, duidelijk in zijn instructies en hielp me mijn zelfvertrouwen op de weg op te bouwen. Ik slaagde in 1 keer. Bedankt, Kamal!


Achmed:

Kamal is een goede rijinstructeur bij Autorijschool Drive. Hij was altijd op tijd en gaf nuttige feedback. Ik heb mijn rijbewijs gehaald, en dat is grotendeels te danken aan zijn begeleiding.


Emma:

Autorijden was een beetje moeilijk voor mij, maar Kamal maakte het proces echt stressvrij. Hij is vriendelijk, geduldig en heeft me veel zelfvertrouwen gegeven. Ik raad Autorijschool Drive heel erg aan.